СТЕМ недеља откривања

SDW19 banner

Недеља откривања СТЕМ дисциплина 2019.

Недеља откривања СТЕМ дисциплина 2019. је међународна иницијатива која позива учеснике на пројектима, организације, институције и школе из Европе и света да обележе и прославе каријере и узбудљиве аспекте образовања из области науке, технологије, инжењерства и математике (СТЕМ).

Слоган овогодишње кампање „добра пракса у коришћењу иновативних СТЕМ ресурсa“. Главни циљ овогодишње кампање је да прикаже како се наставни материјали и други ресурси за учење користе у едукативним активностима.

Да ли сте заинтересовани да постанете партнер ове иницијативе?

Уколико желите да постанете партнер Недеље откривања СТЕМ дисциплина 2019, слажете се да ћете:

  • Организовати и размењивати информације о активностима у образовању из СТЕМ области, као и о промотивној кампањи Недеље откривања СТЕМ дисциплина 2019.
  • Охрабривати заинтересоване појединце да подрже и да се придруже иницијативи организујући СТЕМ активности, у чему ћете им помоћи кроз дисеминацију информација о овим догађајима у оквиру промотивне кампање поводом Недеље откривања СТЕМ дисциплина 2019.
  • У знак подршке објављивати информације о кампањи Недеље откривања СТЕМ дисциплина 2019 на вашој веб страници, чиме ће се олакшати активна размена информација између учесника пројеката, организација, институција и школа..

Више информација о корацима регистрације које потенцијални партнери треба да испрате налази се на линку.

Да ли организујете СТЕМ догађај у априлу 2019?

Упишите га на мапу! Учесници који организују СТЕМ активности у априлу 2019. такође могу да се укључе у такмичења у оквиру Недеље откривања СТЕМ дисциплина. За више информација посетите линк.

Мапа активности и акција Недеље откривања СТЕМ дисциплина